Veronica Stoica, numită în funcţia de rector al Academiei de Poliţie pentru că nu există suspiciuni în legătură cu titlul de doctor

„Unul dintre criteriile care au stat la baza împuternicirii în funcţia de rector a fost inexistenţa unor suspiciuni în legătură cu titlul de doctor. Menţionez că doamnei comisar şef i-a fost acordat titlul de doctor în urmă cu 20 de ani de către Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept. Doamna rector se bucură de o foarte bună reputaţie în mediul academic, având o bogată activitate în domeniul dreptului şi al cercetării ştiinţifice”, a spus Monica Dajbog.

Veronica Stoica a ocupat, începând cu ianuarie 2018, funcţia de prorector, iar din 24 mai a asigurat comanda Academiei de Poliţie.

Pe 24 mai, rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – Adrian Iacob şi Mihail Petrică Marcoci – şi-au dat demisia, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Cei doi sunt cercetaţi de DNA în dosarul privind ameninţarea cu moartea în cazul jurnalistei Emilia Şercan.


loading...


Loading...

Toate drepturile sunt rezervate sursei

loading...
Loading...