Rasturnare de situatie, dupa decizia CCR. Liviu Dragnea ar putea iesi din inchisoare

Curtea Consitutionala a Romaniei (CCR) a admis, astazi, sesizarea privind conflictul dintre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie, obiectie facuta de Florin Iordache.

BREAKING NEWS! CCR a admis sesizarea privind conflictul dintre Parlament si ICCJ – UPDATE

Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, a declarat ca toti cei care au fost condamnati de astfel de completuri vor putea cere rejudecarea dosarelor, asa cum au facut cei care au fost judecati de completurile de 5 judecatori, afirmand ca i se pare normala decizia luata.
Era de asteptat pentru ca la fel au procedat si in cazul celor de 5. Este halucinant sa spun asta, dar decizia este normala, dat fiind precedentul cu cele de 5 judecatori. Stiu ca sunt vreo 180 de dosare la ICCJ care au fost judecate de completuri de 3 si daca ne uitam in urma cum au judecat dosarele la completurile de 5, eu cred ca vor fi rejudecate dosarele. Vor fi eliberati in baza unei cereri in anulare, dar mai mult vor beneficia cei care au indeplinit termenul de prescriptie. Nu trebuia sa se ajunga aici, ICCJ stia de lege, stia ca nu au procedat corect.”, a declarat Zegrean.

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Toate drepturile sunt rezervate sursei