Pornim pe ritmuri de rock catre Custom Resita Festival 5-6-7 iulie – FOTO

In doar doua zile, Poiana Golului din Resita va rasuna cu hiturile rock si pop-rock a mai multor trupe internationale si cu piese fresh de la peste zece trupe romanesti in cadrul Festivalului Custom Resita.
 
Pe langa muzica buna, o atmosfera de poveste in natura si oameni frumosi, organizatorii au pregatit diferite activitati in aer liber de care se pot bucura toti participantii, printre care amintim beer pong, ateliere de tatuaje, face painting, tir cu arcul, dar si prezenta clubului moto MC Trust si a echipei de fotbal american Resita Locomotives.
 
Mai mult, organizatorii au pus la dispozitia festivalierilor si multiple unitati de cazare, ce pot fi accesate direct de pe site-ul customresita.ro/unitati-cazare/, dar si un camping pentru corturi destinat celor care isi doresc sa se conecteze cu natura.
Iar pentru persoanele care viziteaza Resita pentru prima data datorita evenimentului din 5, 6 si 7 iulie, obiectivele turistice din zona abia asteapta sa fie descoperite; aici enumeram cateva dintre ele:

· Muzeul de locomotive din Resita
· Pontonul de la Valiug
· Muzeul Cineastului Amator
· Satele Garana si Brebu
· Lacurile Trei Ape si Gozna
· Lanul de lavanda de la Carasova

Astfel, prin intermediul festivalului, Resita devine capitala muzicii rock si pop-rock pentru trei zile de neuitat, petrecute intr-un cadru idilic, deasupra orasului.

Line-up-ul festivalului va suferi modificari pentru seara de sambata, 6 iulie, dupa cum urmeaza:

„Din nefericire, in acest moment Uriah Heep are o problema tehnica legata de transferul  instrumentele din US, problema pe care am incercat impreuna  sa o rezolvam in ultimele zile. Va rugam sa transmiteti fanilor romani regretul fata de aceasta situatie cu promisiunea returnarii celor care au achizitionat bilete de o zi pentru acest artist”, a transmis reprezentantul GNB Agency.

Organizatorii transmit celor care au cumparat bilete pentru ziua de sambata, 6 iulie, ca pot cere returnarea banilor catre procesatorul de bilete.

Astfel, programul Custom Resita 2019 este urmatorul:
 
Concertele vor incepe in fiecare zi la ora 18:00, dar festivalul isi deschide portile zilnic de la ora 14:00.

Vineri 5 iulie

CAMERA 101
ROCKABELLA
GANDUL MATEI
ALTAR
DORO
THE RASMUS
CELELALTE CUVINTE

Sambata 6 iulie

DIMITRI`S BATS
BABY ELVIS
MELTING DICE
ALTERNOSFERA
MASSIVE WAGONS
JOHN NEWMAN

Duminica 7 iulie

ADAM`S NEST
MULTIVERSE
THE ROAD BAND & DEAN BOWMAN
UDO
ALEX CALANCEA & LUPII
BYRON
EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA

Mai multe detalii pe:
Facebook: https://facebook.com/customresita
Instagram: https://instagram.com/customresita
Link bilete: http://bit.ly/Custom2019

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Toate drepturile sunt rezervate sursei