Politia de frontiera: Posibila aglomeratie, sambata, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest

Politia de frontiera anunta ca, sambata, sunt posibile cresteri ale timpului de asteptare pentru traficul greu la Punctul de Trecere Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest anuntat in Bulgaria.

Potrivit unui anunt al Politiei de frontiera, un protest este programat sa se desfasoare simbata, intre orele 10:00 si 13:00, in Bulgaria, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse.

„Autoritatile de frontiera bulgare ne-au informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul ca, in data de 14.09.2019, in intervalul orar 10:00-13:00, pe teritoriul Bulgariei, in zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, in sensul giratoriu care permite accesul pe teritoriul statului vecin, se vor desfasura activitati de protest privind poluarea aerului in orasul Ruse, fapt ce poate genera cresterea timpului de asteptare pentru traficul greu”, au anuntat reprezentantii Politiei de Frontiera.

Acestia sustin ca vor tine permanent legatura cu autoritatile bulgare si vor lua toate masurile astfel incat controlul de frontiera sa se desfasoare fluent si operativ.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

loading...


Loading...

Toate drepturile sunt rezervate sursei

loading...
Loading...