Iata ce munceste Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova. Nici nu ti-ai fi imaginat

Liviu Dragnea are aceleasi drepturi ca si ceilalti detinuti din Penitenciarul Rahova, fara regim preferential. Membrii Comisiei pentru stabilirea si individualizarea regimului de executare a pedepselor au decis ca fostul lider PSD va executa pedeapsa de 3 ani si 6 luni in regim inchis, dar si ca nu are nevoie de masuri suplimentare de protectie, cu toate ca e fost demnitar.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a trecut de perioada de carantina din Penitenciarul Rahova. Desi se spunea ca Liviu Dragnea va munci la bucataria penitenciarului, acesta a optat pentru un loc de munca neasteptat. Fostul lider PSD munceste la atelierul auto al Penitenciarului Rahova, conform lui Codrin Stefanescu.

Liviu Plesoianu, discurs furtunos la Congresul PSD. Ce a spus despre sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea

Amintim ca fostul presedinte PSD a fost condamnat pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Fostul lider PSD va executa pedeapsa in regim inchis cel putin opt luni.

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Toate drepturile sunt rezervate sursei