Acasă A1 Horoscop decembrie 2019. Luna Plină în Rac aduce mulți bani pentru aceste...

Horoscop decembrie 2019. Luna Plină în Rac aduce mulți bani pentru aceste zodii

Gemeni
Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Gemeni. Cu toate acestea, este în avantajul lor, pentru că pot veni beneficii financiare.

Se îmbunătățesc relațiile cu cei din familie, dar această atmosferă durează până la jumătatea lunii. Atunci, Gemenii se vor găsi în imposibilitatea de a găsi o cale de comunicare cu cei dragi, iar acest lucru le va provoca frustrări.

Perioada Sărbătorilor îi găsește pe acești nativi cu bună dispoziție. Anul 2019 se termină într-o notă pozitivă și le dă speranțe pentru noul an.

Rac
Începutul de lună vine cu foarte multe șanse în plan financiar. Racii trebuie să știe să profite de ele. Nu se vor mai întâlni așa ușor cu astfel de oportunități.

Jumătatea lunii aduce liniște în sânul familiei. Sărbătorile îi vor găsi relaxați, lăsând deoparte grijile pe care le-au acumulat până acum. Vor primi cadouri neașteptate.

Sfârșitul lunii și al anului poate aduce o nouă relație. O persoană nouă se ivește în anturaj, iar Racul trebuie să știe cum să își folosească tehnicile de cucerire.

Leu
Leii au avut multe conflicte la locul de muncă în ultima perioadă. Acum pare că au învățat ceva din aceste certuri. Ideile lor le vor aduce o serie de avantaje financiare și se vor bucura de cadouri.

Stau bine cu sănătatea și se gândesc să înceapă un regim alimentar. Ultima parte a lunii decembrie vine cu vești bune în plan sentimental. Perioada Crăciunului le surâde celor singuri. Aceștia și-ar putea găsi chiar marea dragoste!

Fecioară
Horoscop decembrie 2019. Prima parte a lui decembrie 2019 aduce noi relații pentru Fecioare. Vor comunica mult în această perioadă și își vor face alte cunoștinte.

Jumătatea lunii îi găsește pe acești nativi plănuind o vacanță, mai ales că au strâns economii pe parcursul acestui an. Sunt deschiși la idei noi și totul le merge ca pe roate.

Crăciunul le va prinde pe Fecioare în sânul familiei. Au planuri mărețe pentru anul viitor și visează cu ochii deschiși.

Balanță
Primele două săptămâni din luna decembrie vin cu vești excelente pentru Balanțele singure. Dragostea le așteaptă și le pregătește cele mai frumoase surprize. O persoană deosebită va apărea în viața lor, de unde se așteaptă mai puțin.

Până de Crăciun, sunt avantajați pe plan financiar, unde pot veni prime de la locul de muncă. Perioada Crăciunului și a Revelionului vine doar cu vești bune pentru Balanțe. Se descurcă de minune în orice situație sunt puși.

Primele zile din 2019 îi pot găsi plecați într-o călătorie.

Scorpion
Scorpionii se simt nostalgici în prima săptămână din decembrie. Sunt cuprinși de un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de oameni cu intenții bune.

Sunt și vești bune pentru această perioadă. Au succes la locul de muncă și primesc recompense pentru acest lucru.

Jumătatea lunii aduce transformări ale relației. Unii pot pune capăt relației actuale, alții vor găsi puterea să repare ce a fost stricat.

Crăciunul și Anul Nou îi găsește pe Scorpioni melancolici. Îi cuprind unele regrete care le pot provoca o mare durere în suflet.

Săgetator
Începutul de lună îi găsește pe Săgetători pregătindu-și cu atenție sărbătorile. Este o perioadă în care ar trebui să își cântărească vorbele cu grijă și să nu intre în discuții contradictorii cu prietenii.

Spre jumătatea lunii decembrie ar trebui să aibă grijă în relația cu persoana iubită. Gândurile negative ar trebui să stea deoparte, pentru a nu strica atmosfera înainte de Sărbători.

Anul 2019 îi prinde pe acești nativi veseli, privind cu optimism spre perioada următoare.

Capricorn
Prima parte a lunii îi găsește pe Capricorni făcând tot felul de calcule. Se gândesc cum să facă să cheltuiască mai puțin, mai ales că nu stau excepțional financiar.

La jumătatea lunii, cei singuri ar putea avea parte de o surpriză amoroasă. Cei care sunt într-o relație și-ar putea regândi prioritățile.

Perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion nu îi prinde în toane bune. Sunt posibile certuri cu pretenii.

Vărsător
Vărsătorii vor intra în conflicte la locul de muncă la început de decembrie. Trebuie să aibă mare grijă, să nu spună cumva lucruri care s-ar putea întoarce împotriva lor.

Jumătatea lunii aduce unele probleme în relație. Persoana iubită interpretează greșit vorbele și se ajung la certuri. Dacă nu se acționează cu atenție, relația se poate rupe.

Perioada Crăciunului vine cu vești bune. Discuțiile aprinse dispar și se instalează liniștea. Pentru sfârșitul de an, nu este recomandat să dea bani cu împrumut. S-ar putea să nu îi vadă prea curând.

Pești
Primele zile ale lunii decembrie se anunță solicitante pentru Pești. Vor fi schimbări la job, iar unii nativi chiar își vor schimba locul de muncă. Cu toate acestea, viața lor socială va cunoaște îmbunătățiri.

După primele două săptămâni din decembrie, se pot bucura de o relaxare bine meritată și vor cunoaște oameni noi.

Perioada Sărbătorilor de Iarnă vine cu vești bune în plan financiar. Se întrevăd cadouri în bani, care nu au cum să nu fie binevenite. În plan sentimental, se va face un pas important în relația cu persoana iubită.

sursa huff.ro

Cele mai citite

Finlanda: Social-democraţii au ales-o pentru funcţia de premier pe Sanna Marin, ministrul Transporturilor în vârstă de 34 de ani / Va fi cel mai...

Social-democraţii din Finlanda, care conduc o coaliţie guvernamentală formată din cinci partide, au ales-o duminică pe Sanna Marin, ministrul transporturilor în vârstă de 34...

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019. Mercur intră în zodia Săgetător

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul...

Liderul interimar al PSD dă vina pe Dăncilă. „Decizia să candideze a fost greşită”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu explică pierderea alegerilor prezidenţiale. El a spus că au fost nişte decizii foarte greşite luate de PSD şi că...

Rapperul american Juice Wrld a murit la doar 21 de ani. Cântăreţul a suferit o criză în timp ce se plimba printr-un aeroport

Rapperul american Juice Wrld a murit la vârsta de 21 de ani după ce a suferit o criză în timp ce se afla în...

Ministrul Muncii, detalii despre cum se va interzice cumulul pensiei cu salariul la stat: Vom tine cont de cei cu pensii mici

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a venit cu explicatii, duminica seara, despre propunerea legislativa privind interzicerea cumulului pensiei cu salariul la stat, afirmand ca se...

Ciolacu: A fost o greșeală candidatura lui Dăncilă la prezidențiale. PSD trebuia să fie mai curajos. Candidat comun cu ALDE sau independent, variante mai...

Secretarul american al Apărării, Mark Esper, sporeşte securitatea la bazele militare, după atacul din Florida ...

Un incendiu devastator a făcut scrum o fabrică! Cel puţin 43 de oameni au murit în urma dezastrului

Amplasată într-o zonă foarte populată, în fabrica respectivă erau produse genţi, şepci şi alte articole de îmbrăcăminte. Din cauza străzilor extrem de înguste...

Ce pietre de moară şi-a atârnat PNL la gât după o lună de guvernare. Dinozaurii se întorc la butoane

Săptămâna trecută, doi dintre parlamentarii PSD care au semnat învestirea Guvernului au anunţat că trec la grupul parlamentar PNL. Unul dintre ei, Mihăiţă Găină,...