Bacalaureat 2019: Subiectele de la Matematica si Istorie

Absolventii clasei a XII-a au sustinut, miercuri, cea de-a doua proba a Bacalaureatului, si anume proba obligatorie a profilului, adica la matematica sau istorie.

La proba scrisa de la matematica, elevii de la mate-info au avut de rezolvat, la primul subiect, 6 exercitii cu ecuatii, o probabilitate si de demonstrat ca un numar este intreg. La al doilea subiect au avut exercitii pe baza unei matrice si pe baza unui polinom, iar la cel de-al treilea au avut exercitii cu derivate si cu integrale.

.

Ultima proba scrisa a sesiunii iunie-iulie a examenului va avea loc joi, iar in 8 iulie este programata afisarea primelor rezultate.

136.087de elevi din toate promotiile (116.316 candidati din promotia curenta, respectiv 19.771 de candidati din promotiile anterioare) s-au inscris pentru a sustine probele scrise ale examenului national de Bacalaureat 2019 in prima sesiune.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Toate drepturile sunt rezervate sursei